Wednesday, January 28, 2009

Salam dari bumi Sarawak...

Apa khabar semua...dah lama tak update blog nie...al-maklumler....tapi sekarang nie senang skit coz dah ada broadband...so bolehler tahu ttg berita2 semasa..kat sini teman dipostingkan di S.K. Kita, Niah Sarawak....dekat ngan gua niah...ramai guru2 semenanjung jugak...al-kisahnyer,ramai guru perempuan..just teman dan guru besar jer yg lelaki...maka bnyaklah t/jawab yg terpikul dibahu ni...diarahkan mengajar b.melayu dan jugak memegang kelas KIA....fuh berpeluh gak ler...kat sini lebih kurang 200 murid jer...akan tetapi kalau hujan tu,lebih kurang 100 jer yg hadir...kat sini semuanya berbangsa Melayu dan jgk berketurunan Iban...oklah..setakat nie dulu...nanti kalau ada apa2 lagi,teman bagitau yer...salam rindu buat semua....

2 comments:

mountdweller said...

Salam Abe Nakata,

Salam ziarah balas. Kat Niah ni yang uncle nak tengok sangat ialah Gua Niah dan Dagger stone (Pinnacle) dalam gambar nampak cantik.

NoRT said...

Jauh perjalanan....banyak dapat claim.... huahuahua